gradina capitol hits again


Ieri seara, adica 5 octombrie- timp terestru, am decolat putin din gradina Capitol spre dimensiuni ceva mai largi.

De-a lungul serii s-a perindat prin gradina secreta un echipaj intergalactic alcatuit din aproximativ 50-60 de persoane. Unele au ramas pina in zorii zilei care...intirziau sa apara. La ora 7am inca nu aparuse nici o geana de lumina si ne-am ingrijorat ca nu se va mai lumina niciodata :)


S-au proiectat urmatoarele filme documentare: IMAX-Cosmic Voyage, IMAX-Space black holes, BBC-Saturn lord of the rings, BBC-he Planets 8 of 8 - Destiny, BBC-New Worlds,
Carl Sagan-The Shores of the cosmic ocean

In total au fost citeva ore de proiectii care au durat de la 8m pina in jur de 2pm. Dupa care am ascultat muzica si cine a mai vrut a mai stat alte citeva ore.

Combustibilul necesar lansarii a fost de data aceasta 3RON, pret in care a fost inclusa o ciocolata Milky Way sau Mars.

Ne-a parut bine ca am reusit sa mai mobilizam o data cinematograful mobil pentru o proiectie in aer liber, probabil ultima din anul acesta ( terestru ). A fost totodata, pentru noi, si incheierea verii
noastre (mentale) :)

Pozele, cit timp am avut chef sa facem, nu prea au iesit cine stie ce. Am ales totusi citeva-cu chiu cu vai :)

Ne vedem curind, pe unde vom mai reusi sa aterizam cu cinematograful! Verificati din cind in cind blogul, nu se stie cind si unde ne trazneste sa oprim! Anunturi cu urmatoarele evenimente vor aparea numai si numai pe blog.

Iar cine are idei sa ne contacteze:
cheorasonmicorason@yahoo.com.mx


( a nu se uita mx-ul din coada )
.

PS: le multumim lui radu, care de-a donat ca de obicei statia de sunet, si lui tibi, care a ales filmele, a construit o planeta din hirtie si a amenajat spatiul pentru proiectie. si a facut si flyerul!

harmony..

6 comments:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

Flo (dubios.ro) said...

si eu vreau taz

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

liana said...

da, a fost o seara frumoasa si interesanta

Iasi said...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com